海报设计比赛 Poster Design Competition
14 Jun 2021 School Admin - SMJK SAM TET (PERAK, IPOH)

三德中学图书馆将于2021年6月21日至2021年7月21日举办校内海报设计比赛。此比赛将对所有三德中学的学生开放,每一班至少需要2位学生参加。有兴趣参加的同学可以填写以下的Google Form以及在截止日期前把作品发送至下列的电子邮件。

Lembaga Pusat Sumber SMJK Sam Tet akan menganjurkan Pertandingan Menghasilkan Poster khusus untuk para pelajar SMJK Sam Tet Ipoh.
Pertandingan tersebut merupakan salah satu aktiviti dalam Pelancaran Program NILAM yang akan berlangsung dari 21 Jun 2021 hingga 21 Julai 2021 dan adalah terbuka kepada semua pelajar SMJK Sam Tet. Setiap kelas wajib mempunyai sekurang-kurangnya dua orang pelajar untuk menyertai pertandingan tersebut.
Para pelajar yang berminat untuk menyertai pertandingan tersebut dikehendaki untuk membuat pendaftaran melalui pautan Google Form berikut sebelum menghantar hasil yang telah disiapkan.
Hasil cerita pelajar perlu dihantar ke akaun e-mel yang telah disediakan:
Semua peserta akan menerima e-sijil penyertaan dan 10 orang pemenang dipilih.
Hadiah dan sijil pencapaian akan diberi kepada para pemenang.