Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

SM SUNG SIEW (CF) KURSUS PENGURUSAN KOKURIKULUM DAN WATIKAH PELANTIKAN AJK TERTINGGI 2024 课外活动最高执委管理课程及委任状颁发仪式
23 Mar 2024 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

KURSUS PENGURUSAN KOKURIKULUM DAN WATIKAH PELANTIKAN AJK TERTINGGI  2024 课外活动最高执委管理课程及委任状颁发仪式

双修中学课外活动组已于2024年3月23日举办了课程管理和颁发委任状予各学会的最高执委。总共有43个学会参与了此次课程。每个学会由3名委员和一位主任老师代表出席。该课程的举办旨在为各学会的最高执委和主任老师提供指导,记录活动,设计展示材料,装饰或更新各学会的宣传栏;并通过任命仪式向最高执委颁发证书。希望此次课程能够帮助每个人进一步巩固各自学会的管理及操作。

Unit Kokurikulum SM Sung Siew (CF) telah melaksanakan Kursus Pengurusan Kokurikulum dan Watikah Pelantikan AJK Tertinggi bagi ahli jawatankuasa setiap kelab, unit beruniform serta sukan dan permainan pada 23 Mac 2024. Sebanyak 43 kelab yang terlibat dalam kursus ini. Setiap kelab diwakili oleh 3 org AJK bersama ketua guru penasihat. Inisiatif pelaksanaan kursus ini adalah untuk memberi bimbingan kepada AJK tertinggi kelab dan ketua guru penasihat dalam merekod aktiviti, mereka cipta bahan pameran, menghias atau mengemaskini papan kenyataan kelab/persatuan dan juga memberi pengiktirafan kepada AJK tertinggi melalui watikah pelantikan. Semoga impak dari kursus ini dapat membantu semua dalam memantapkan lagi pengurusan kelab dan persatuan masing-masing. (W03)

"Sung Siew Forever, We Rise Together"

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :