Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

SM SUNG SIEW (CF) - KEMBARA KENALI BORNEO YANG DI_PERTUAN AGONG KE SANDAKAN
05 Sep 2023 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

KEMBARA KENALI BORNEO
Tarikh: 5hb September 2023 (Selasa)
Masa: 9am

Ketibaan Yang di-Pertuan Agong, Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tuanku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah di daerah Sandakan sempena program Kembara Kenali Borneo sangat dinanti-nantikan oleh semua warga Sandakan. SM Sung Siew (CF) amat berbesar hati berterima kasih atas jemputan dan kepercayaan dalam menyambut ketibaan Tuanku dan Tuanku Permaisuri serta rombongan. Lengkap dengan pakaian seragam beruniform serta diiringi dengan persembahan pancaragam memeriahkan lagi sambutan yang diberikan. Guru penasihat unit beruniform, guru-guru, AKP dan pekerja-pekerja swasta juga tidak ketinggalan dalam menyambut ketibaan baginda.
Daulat Tuanku, terima kasih kerana sudi mencemar duli datang ke daerah Sandakan.

(T04)

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :