Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

SM SUNG SIEW (CF) - MAJLIS PENYAMPAIAN BANTUAN KEWANGAN KELAS 1971 TAHUN 2023
14 Jul 2023 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

MAJLIS PENYAMPAIAN BANTUAN KEWANGAN KELAS 1971 TAHUN 2023

Majlis penyampaian bantuan kewangan Kelas 1971 telah diadakan dengan lancarnya pada 14 Julai 2023 (Jumaat), jam 8.30 pagi di Bilik Gerakan sekolah.

Majlis bermula dengan bacaan doa oleh Encik Vun Soon Chong, Pengerusi Lembaga Pengelola Sekolah  , diikuti oleh ucapan oleh Encik Moo Fah Lin selaku Setiausaha Lembaga Pengelola Sekolah dan Pengetua sekolah, Encik Kwok Chee Yen. Seterusnya majlis diteruskan dengan penyampaian bantuan kepada 6 orang murid oleh wakil pelajar 1971 dengan diiringi oleh ibu atau bapa pelajar berkenaan.

Majlis bersurai pada jam 9:00 pagi . Sesi bergambar bersama dijalankan di Dewan Bacaan sekolah selepas majlis tersebut. (T04)

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :