Tahniah kepada pemenang-pemenang anugerah NILAM dan pembaca bahan terbanyak untuk Sesi Pagi dan Sesi Petang 2021. 恭喜 NILAM 比赛获得者和 2021 年上下午班阅读刊物最多的学生。
24 Apr 2022 Lee Wen Jun

Tahniah kepada pemenang-pemenang anugerah NILAM dan pembaca bahan terbanyak untuk Sesi Pagi dan Sesi Petang 2021. Pengetua sekolah Encik Chan Kok Wai telah menyampaikan trofi dan sijil kepada pemenang Sesi Pagi manakala trofi dan sijil untuk pemenang Sesi Petang telah disampaikan oleh Penolong Kanan Petang Pn Chong Suet Fun dan Penolong Ketua Panitia BM En. Rohisham bin Sardiman.

Tahniah Dan syabas!!!!!! 👏👏

恭喜 NILAM 比赛获得者和 2021 年上下午班阅读刊物最多的学生。🎉校长Mr Chan Kok Wai颁发奖杯和证书给上午班获胜的学生,而下午班的获奖者由下午班校长 Pn Chong Suet Fun 还有马来文科目的主任 En. Roshisham bin Sardiman。

恭喜你所有得奖的获胜者🏆🥳