由三德国民型中学课外活动和体育委员会举办的健康与体育工作坊 BENGKEL KESIHATAN DAN SUKAN yang dianjurkan oleh Bahagian Kokurikulum dan Panitia PJPK SMJK Sam Tet
25 Oct 2021 Lee Wen Jun

健康与体育工作坊

三德国民型中学课外活动和体育委员会于2021年10月23日在线上为本校师生举办了一场健康和体育工作坊。

主办单位想借此机会感谢研讨会的两位演讲者,En. Voon Yeow Hong(名誉秘书,马来西亚圣约翰救护车,霹雳州)和 Dr. Syahrul Ridhwan bin Morazuki(马来西亚理工大学体育科学高级讲师)。

最后,还要感谢参加本次工作坊的老师和同学们。 希望在场的每个人都能从这工作坊中受益不浅。 🤗

BENGKEL KESIHATAN DAN SUKAN

Bahagian Kokurikulum dan Panitia PJPK SMJK Sam Tet telah menganjurkan Bengkel Kesihatan dan Sukan pada 23 Oktober 2021 secara dalam talian kepada guru-guru serta pelajar.

Pihak penganjur ingin mengambil peluang ini untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada kedua-dua penceramah bengkel iaitu En. Voon Yeow Hong (Setiausaha Kehormat, St John Ambulans Malaysia, Negeri Perak) dan Dr. Syahrul Ridhwan bin Morazuki (Pensyarah Kanan Sains Sukan, Universiti Teknologi Malaysia).

Akhir sekali, terima kasih juga kepada peserta guru-guru dan pelajar yang telah turut serta di dalam bengkel ini.

Harapan semoga semua yang hadir  mendapat manfaat daripada perkongsian kali ini. 🤗