Pertandingan Merakam FIlem 视频录制比赛
13 Oct 2021 Lee Wen Jun

Lembaga Pusat Sumber SMJK Sam Tet akan menganjurkan Pertandingan Merakam Filem khusus untuk para pelajar SMJK Sam Tet Ipoh.
Pertandingan tersebut merupakan salah satu aktiviti dalam Pelancaran Program NILAM yang akan berlangsung dari 13 Oktober 2021 hingga 13 November 2021 dan adalah terbuka kepada semua pelajar SMJK Sam Tet. Setiap kelas wajib mempunyai sekurang-kurangnya 1 orang pelajar untuk menyertai pertandingan tersebut.
Para pelajar yang berminat untuk menyertai pertandingan tersebut dikehendaki untuk membuat pendaftaran melalui pautan Google Form berikut sebelum menghantar hasil yang telah disiapkan. Pendaftaran wajib dibuat sebelum 20 Oktober 2021.
Hasil pelajar perlu dihantar ke akaun e-mel yang telah disediakan:
Semua peserta akan menerima e-sijil penyertaan dan 3 orang pemenang akan dipilih dari setiap tingkatan.
Hadiah dan sijil pencapaian akan diberi kepada para pemenang

三德国民型华文中学的图书馆为本校
的学生举办视频录制比赛。
以上比赛是启动 NILAM 计划的活动
之一,该计划将于 2021 年 10 月 13 日
至 2021 年 11 月 13 日举行,
并向所有本校学生开放参与。
每个班级必须有一组学生参与。
有兴趣参加比赛的学生需要在成品
完成之前通过以下 Google
表单链接进行注册。必须在
2021 年 10 月 20 日之前进行注册。
学生成绩应发送到提供的电子邮件帐户: [email protected] 所有参赛者都将收到电子证书参赛作品,
每个级别将选出 3 名获奖者。 获奖者将获得奖品和证书。