三德铜乐队线上国庆表演 Persembahan atas talian sambutan Hari Kebangsaan Malaysia ke-64 pasukan pancaragam SMJK Sam Tet
31 Aug 2021 School Admin - SMJK SAM TET (PERAK, IPOH)

Merdeka! Merdeka! Merdeka! Tahun 2021 pastinya melakarkan satu sejarah buat negara apabila kita semua berhadapan dengan ancaman wabak Covid-19 untuk tahun yang kedua. Menjelang sambutan Hari Kebangsaan Malaysia ke-64, pasukan pancaragam SMJK Sam Tet telah menyediakan sebuah persembahan bertema "Merdeka Medley" untuk semua warga Sam Tet pada pagi ini.
祝马来西亚64岁国庆日快乐!2021年,我国在新冠肺炎疫情下度过了不平凡的一年,趁着国庆日的到来,三德华中铜乐队特别准备了一支名为 "Merdeka Medley" 的组曲,包括有大家熟悉的 Tanggal 31, Keranamu Malaysia, Jalur Gemilang, Malaysia Boleh 等多首爱国歌曲,运用线上吹奏的方式呈献给大家!祝大家有个愉快的国庆日!
Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Ke-64!!