电子书测验比赛 Pertandingan Kuiz E-Books
23 Aug 2021 Lee Mei Hua

三德中学图书馆将于2021年8月23日至2021年9月22日举办校内电子书测验比赛。此比赛将开放于所有三德中学的学生,每一班至少需2位学生参加。有兴趣参加的同学可点击以下Google Form比赛链接进行测验。
附加条件:参赛者需完成至少5本NILAM记录(附上截图证明)
三德中学线上图书馆链接:https://bit.ly/3eRRtg4
Lembaga Pusat Sumber SMJK Sam Tet akan menganjurkan Pertandingan Kuiz E-Books khusus untuk para pelajar SMJK Sam Tet Ipoh.
Pertandingan tersebut merupakan salah satu aktiviti dalam Pelancaran Program NILAM yang akan berlangsung dari 23 Ogos 2021 hingga 22 September 2021 dan adalah berdasarkan E-books yang dipamerkan di laman Portal Pusat Sumber SMJK Sam Tet di bawah sesi rak buku maya SMJK Sam Tet. Setiap kelas wajib mempunyai sekurang-kurangnya dua orang pelajar untuk menyertai pertandingan tersebut dengan menggunakan akaun DELIMA MOE.
Link Pertandingan Kuiz E-Books:
Laman Portal Pusat Sumber SMJK Sam Tet:
(Sila merujuk kepada Rak Buku Maya SMJK Sam Tet)
Para pelajar yang berminat untuk menyertai pertandingan tersebut diwajibkan untuk membuat sekurang-kurangnya 5 rekod bacaan baharu dalam laman IQ-NILAM sebagai syarat penyertaan pertandingan tersebut serta melampirkan bukti dalam bentuk snapshot dalam kuiz pertandingan.
Sekiranya terdapat sesiapa yang menghadapi masalah untuk menghantar rekod bacaan melalui laman IQ-NILAM, sila gunakan Google Form berikut untuk membuat rekod bacaan.
Google Form:
Semua peserta akan menerima e-sijil penyertaan dan 3 orang pemenang akan dipilih dari setiap tingkatan.
Hadiah dan sijil pencapaian akan diberi kepada para pemenang.