英文短篇故事写作比赛Pertandingan 'English Short Story Writing Competition' sempena Pelancaran Program Nilam 2021
06 Apr 2021 Lee Mei Hua

三德中学图书馆委员会于2021年4月5日至2021年4月28日举办了“英文短篇故事写作比赛”。

Lembaga Pusat Sumber SMJK Sam Tet akan menganjurkan Pertandingan 'English Short Story Writing Competition' khusus untuk para pelajar SMJK Sam Tet Ipoh.
Ianya adalah salah satu aktiviti dalam Pelancaran Program NILAM yang akan berlangsung dari 5 April 2021 hingga 28 April 2021 dan adalah terbuka kepada semua pelajar SMJK Sam Tet.
Para pelajar yang berminat untuk menyertai pertandingan tersebut dikehendaki untuk membuat pendaftaran melalui pautan Google Form berikut sebelum menghantar hasil yang telah disiapkan.
Hasil cerita pelajar perlu dihantar ke akaun e-mel yang telah disediakan:
Semua peserta akan menerima e-sijil penyertaan dan 3 orang pemenang dipilih bagi setiap tingkatan.
Hadiah dan sijil pencapaian akan diberi kepada para pemenang.