Sam Tet Overall Co-Curriculum Performance
31 Aug 2016 Aw Yong Kang 文件存於 Filed Under Sam Tet Overall Co-Curriculum Performance

During the monthly assembly at Perak Education Hall, SMJK Sam Tet was praised for excellent performance in co-curricular activities. In July, Sam Tet Brass Band participated in the National Wind Orchestra Festival 2016, held at Sultan Idris Education University. Their outstanding performance had made them the National Champion for the event.

Meanwhile, Sam Tet Voices participated in the 9th World Choir Games in Sochi, Russia which was granted Level IV Golden Diploma. Sam Tet Symphony Orchestra also went to Osaka, Japan to participate in the 17th International Music Competition and made it to the hall of fame.

在霹雳州教育厅八月份常月集会活动中,三德中学以卓越的课外活动表现,赢得讃赏。三德中学铜乐队于七月间参加由马来西亚教育局主催,丹绒马林依得利斯师范大学协办的马来西亚管乐团大赛。他们以精湛的音乐演艺,获得多项荣誉,也成为全国总冠军。

三德中学歌咏队于7月,远征俄罗斯索契参加由Interkultur, Germany主办的国际第九届歌咏队大赛,荣获金奖,为国争光。除此之外,三德中学管弦乐团也已在同月前往日本大阪参加乐团国际演奏大赛,享誉海外。

SMJK Sam Tet telah menerima pujian atas prestasi yang mengagumi dalam aktiviti kokurikulum pada perhimpunan bulanan di Dewan Jabatan Pendidikan Negeri Perak. Pancaragam sekolah kita telah menyertai pertandingan National Wind Orchestra Festival 2016 yang dianjurkan oleh Universiti Sultan Idris dan telah berjaya memenangi pelbagai anugerah serta menjadi johan dalam peringkat negara pada Julai yang lalu.

Bagi Sam Tet Voices, mereka telah menyertai World Choir Games ke-9 yang diadakan di Sochi, Russia dan telah dianugerahi Diploma Emas - Level IV. Manakala bagi Simfoni Orkestra pula, mereka telah menghadiri Pertandingan Muzik Antarabangsa ke-17 yang berada di Osaka, Jepun dan mengharumkan nama negara.

Photo credits to
Chinese resource by Pn. Lee Sau Lan (Edited)
Resource: Cheng Wei Lun
Updater:Aw Yong Kang