PT3 and SPM examination talk
29 Jun 2015 Chong Wen Ming 文件存於 Filed Under PT3 and SPM examination talk

On 29th June 2015, a talk about PT3 and SPM examination was held in the school hall. This talk was started at 7:30am and was specially prepared for all Form 3 and Form 5 students. After distributing exam timetables and registration forms, our Chief of PT3 exam, Miss Chong Wai Kwan and Chief of SPM exam, Pn Leong Yan Qing gave a short speech to all of the students.

Pada 29 Jun 2015, suatu taklimat tentang peperiksaan PT3 dan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) telah diadakan di dewan sekolah. Taklimat yang bermula pada pukul 7:30pagi ini telah diberikan kepada semua murid Tingkatan 3 dan Tingkatan 5. Selepas memberikan jadual waktu peperiksaan dan borang pendaftaran, Ketua Peperiksaan PT3, Cik Chong Wai Kwan dan Ketua Peperiksaan SPM, Pn Leong Yan Qing telah memberi ucapan secara ringkas kepada semua murid.

我校于2015年6月29日在禮堂舉行了一个关于PT3及馬來西亞教育文憑测验的讲座。此讲座于上午7时30分开始。所有中三及中五的学生都出席这个讲座。派发了考试时间表及报名表格后,我们的PT3及馬來西亞教育文憑测验的负责老师为大家给了简短的讲解。

Resources: William Kok Jing Shun
Photographer: Lee Yu Xiong