Prize-giving ceremony
27 Apr 2015 Lai Guang Pei

On 27th April 2015, our school had an assembly as usual in school hall. Prizes were given to the students who won in the Sports Day that was held last Saturday. In addition, our principal also gave medals to our school's Red Crescent Society members which won in the NGO Marching competition that was held in SMK Wira Jaya last Saturday.

Pada 27 April 2015, sekolah kita telah mengadakan satu perhimpunan seperti biasa di dewan sekolah. Piala-piala telah disampaikan kepada pelajar-pelajar yang telah menang dalam aktiviti Hari Sukan yang diadakan pada hari Sabtu yang lalu. Selain itu, pengetua kita juga telah memberikan piala-piala kepada ahli-ahli Persatuan Bulan Sabit Merah sekolah kita yang telah menang dalam pertandingan kawad kaki NGO yang diadakan di SMK Wira Jaya pada hari Sabtu yang lalu.

在2015年4月27日,我校如常在礼堂举行周会。许多奖状被颁派予在上个星期六的运动会获得优异表现的同学。此外,我校校长也颁派奖状予上个星期六在威拉再也中学参加由非政府机构举办的操步比赛中获奖的红新月会会员。

Resource: Lai Guang Pei
Photographer: Lee Yu Xiong