今天是阳历 2024 年 04 月 30 日 星期二 农历 三月月 廿二日

SM SUNG SIEW (CF) MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN PENGAWAS TAHUN 2024 双修中学巡察员就职典礼
03/04/2024 • School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) • SM SUNG SIEW (CF) 双修国民型中学

巡察员就职典礼

(山打根三日讯)双修中学于42日举办巡查员就职典礼。

此就职礼在下午1.302.30时进行,在学生事务副校长黄凤明女士和纪律老师们的陪同下见证郭志远校长主持此典礼。

校长对所有受委任的巡察员表示感谢,并希望他们能够出色地完成所托付的任务。共有 60 高中部和75位初中部的巡察员收到委任书。

就职典礼顺利于以上时间內结束。

SANDAKAN, 3hb APRIL - Sekolah Menengah Sung Siew (CF)  mengadakan Majlis Watikah Pelantikan Pengawas pada 2 April.

Majlis ini telah disempurnakan oleh tuan pengetua sekolah En.Kwok Chee Yen. PK Hem Pn Wong Foong Ming dan para guru disiplin turut hadir bersama dalam majlis itu.  Majlis telah berjalan dengan lancar. Tuan pengetua memberikan ucapan penghargaan kepada semua pengawas yang dilantik dan diharapkan mereka dapat menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan sebaiknya. Seramai 60 orang pengawas blok Senior dan 75 orang pengawas blok Junior telah menerima watikah pelantikan daripada tuan pengetua.