今天是阳历 2024 年 04 月 30 日 星期二 农历 三月月 廿二日

SM SUNG SIEW (CF) MAJLIS WATIKAH PELANTIKAN PENGAWAS PSS TAHUN 2024 双修中学图书管理员就职典礼
03/04/2024 • School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) • SM SUNG SIEW (CF) 双修国民型中学

图书管理员就职典礼

(山打根四日讯)双修中学于43日举办图书管理员就职典礼。

此就职礼在下午23时进行,在行政副校长卢丽华女士和图书馆与媒体老师Shabia女士陪同下见证郭志远校长主持此典礼。

校长对所有受委任的图书管理员表示感谢,并希望他们能够出色地完成所托付的任务。共有 53 图书管理员收到任命书。

就职典礼顺利于以上时间內结束。

SANDAKAN, 4hb APRIL - Sekolah Menengah Sung Siew (CF)  mengadakan Majlis Watikah Pelantikan Pengawas Pusat Sumber pada 3 April.

Majlis ini telah disempurnakan oleh tuan pengetua sekolah En.Kwok Chee Yen. PK Pentadbiran Pn Melinda Lu dan Guru Perpustakaan dan Media Pn Shabia binti Sudin turut hadir bersama dalam majlis itu.  Majlis telah berjalan dengan lancar. Tuan pengetua memberikan ucapan penghargaan kepada semua pengawas PSS yang dilantik dan diharapkan mereka dapat menjalankan tugas yang telah diamanahkan dengan sebaiknya. Seramai 53 orang pengawas PSS telah menerima watikah pelantikan daripada tuan pengetua.