今天是阳历 2024 年 04 月 29 日 星期一 农历 三月月 廿一日

PGS ONLINE EDUCATION FAIR 2020
30/07/2020 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School Event • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

"Online Education Fair" yang dianjurkan oleh SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah berjaya dilaksanakan pada 29 Julai 2020 (Rabu). Murid-murid Tingkatan Lima dapat berkomunikasi terus dan bersemuka dengan staf kolej dan universiti. Murid-murid berjaya mendapat informasi yang berguna yang berkaitan dengan pelajaran mereka serta kerjaya mereka. Mereka boleh mula merancang masa depan agar lebih cerah dan bersedia. Pengetua Wong Sook Kuin telah mengucapkan terima kasih kepada Unit Bimbingan dan Kaunseling sekolah serta guru-guru yang turut membantu dan menyokong program tersebut.