今天是阳历 2024 年 04 月 26 日 星期五 农历 三月月 十八日

Parents Day
30/06/2016 • Chua Lit Wei • Filed Under 文件存於 Parents Day • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On the 30th of June and 1st of July, Parents' Day was held in our school for afternoon and morning session respectively. All the parents and students were required to attend to school to pick up their report cards. A small book exhibition was also available for parents and students.

我校于2016年6月30日及7月1日个别为中一至中二和中三至中五的学生在课室,篮球场和礼堂举办了一年一度的家长日。所有当天出席的家长将得到老师给予孩子在校内的表现以及评估。除此之外,学校篮球场也有小型书展让学生家长们去购书。

Pada 30 Jun dan 1 Julai, sekolah kita telah mengadakan Hari Ibu Bapa bagi sesi petang dan sesi pagi masing-masing. Ibu bapa dan anaknya perlu datang ke sekolah supaya mereka dapat mengambil buku laporan peperiksaan dan memahami tentang prestasi mereka di dalam kelas. Satu pameran buku juga diadakan di gelanggang bola keranjang sekolah.

Photo credits to Pn.Chong Suet Fun
Photographer: Chew Jia Zheng, Ong Chong Kean and Cheng Wei Lun