SMJK School Portal - SMJK CHIO MIN

News and Events - School News

Pemantauan Kepimpinan Instruksional Pengetua
27 Sep 2007 School Admin - SMJK CHIO MIN (KEDAH, KULIM) Filed Under pemantauan

Pada 26 Sept 2007, Pn. Ommi Kalsom binti Md. Ibrahim, Penolong Pegawai Pelajaran Daerah (Sains & Matematik) melawat ke SMJK Chio Min untuk membuat pemantauan Kepimpinan Instruksional Pengetua. Beliau terkagum dengan sikap murid SMJK Chio Min yang bersopan santun dan kawasan yang ceria dan bersih. Beliau juga terkagum dengan perkembangan dan pembangunan yang terbaru, iaitu pembinaan Dataran Chio Min. Dengan kesiapan Dataran Chio Min ini, aktiviti-aktiviti seperti perhimpunan mingguan, majlis perayaan sekolah, persembahan, aktiviti Gerko dll. boleh dijalankan di suatu tempat yang lebih selesa, teduh dan terlindung daripada air hujan. Ribuan terima kasih diucapkan kepada Lembaga Pengelola dan Persatuan PIBG serta sumbangan tenaga dan kewangan dari semua pihak terutama sekali masyarakat tempatan Kulim.

Start Date :
End Date :