SMJK CHUNG HWA

Kecemerlangan Berkualiti

Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻
Selamat Pulang Anak Chung Hwa
30 May 2007 School Admin - SMJK CHUNG HWA (PAHANG) Di Bawah Fail 文件存於 Kem Jati Diri

Setelah mengharungi latihan lasak selama 3 hari 2 malam dalam Kem Jati Diri 2007, seramai 63 orang peserta selamat pulang ke Kuala Lipis pada 28 Mei 2007. Perjalanan keretapi yang dijadualkan tiba di Kuala Lipis pada jam 2.45pm telah mengalami kerosakan dan mengakibatkan anak-anak Chung Hwa lewat tiba, iaitu kira-kira jam 7.15 malam. Mereka telah menunggu 5 jam di Mentakab sebelum bertolak pulang. Keadaan ini memang tidak dijangkan dan pihak KTMB patut memberi jaminan supaya keadaan ini tidak berulang lagi.

Namun begitu, kegigihan dan ketabahan anak-anak Chung Hwa memang patut dipuji. Semoga semangat mereka terus membara dan mencetus jiwa yang lebih kental dalam diri masing-masing.

Syabas, anak Chugn Hwa!

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论