SMJK CHUNG HWA

Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻
Kem Jari Diti 2007
23 May 2007 School Admin - SMJK CHUNG HWA (PAHANG) Di Bawah Fail 文件存於 motivasi

Unit Bimbingan & Kaunseling, SMJK Chung Hwa Kuala Lipis akan menganjurkan Kem Jati Diri 2007 pada 26 - 28 Mei 2007.
    Seramai 62 orang peserta yang terdiri daripada pengawas sekolah, pemimpin persatuan & kelab, dan ketua tingkatan akan menjalani kem tersebut di Kem 7 RRD, Batu 5, Mentakab selama 3 hari 2 malam. Para peserta diingatkan supaya supaya menepati masa dan berkumpul di stesen keretapi Kuala Lipis pada jam 11.30pagi, 26 Mei 2007 dan mengikuti segala arahan dan peraturan yang dikeluarkan pihak sekolah.
    Sekiranya ada sebarang masalah mengenai perkara ini, bolehlah menghubungi Penyelaras Kem, Cikgu Yip SC: 013-9735399.

Selamat Maju Jaya. CHUNG HWA BOLEH!!

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论