SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

吉隆坡中华国民型华文中学

PERTANDINGAN MELUKIS POSTER PERINGKAT KEBANGSAAN BERTEMAKAN ‘KE ARAH GENERASI TANPA MEROKOK
03 Nov 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

Attachment 附件:

Salam sejahtera ,
Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada emel saya sebelum ini.

2.     Memandangkan situasi pandemik COVID-19 yang melanda negara kita, pihak Jawatankuasa Penganjur telah melanjutkan tarikh tutup pertandingan ini kepada 30 APRIL 2022. Adalah diharapkan dengan perlanjutan tarikh ini dapat menarik lebih ramai penyertaan dari pihak sekolah dan orang awam. Bersama ini disertakan poster yang terkini untuk tindakan sewajarnya dari pihak YBrs Tuan/Puan.

3.    Sukacita saya hendak menarik perhatian  YBrs Tuan/Puan bahawa sekolah dengan penyertaan tertinggi akan menerima RM1500 iaitu dengan penyertaan sekurang-kurangnya 100 penyertaan.

Kerjasama dari pihak YBrs Tuan/Puan untuk mewar-warkan maklumat ini kepada warga sekolah dan juga warga komuniti setempat amatlah dihargai.

Sekian, terima kasih.

Yang benar,

Dr Norliza Ahmad
Ahli Jawatankuasa Penganjur.