SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

吉隆坡中华国民型华文中学

PERTANDINGAN KARNIVAL PERPADUAN MENENGAH KOAKADEMIK BAHASA INGGERIS JABATAN PENDIDIKAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR TAHUN 2021
22 Sep 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

Attachment 附件:

Salam JPWPKL Mercu Kegemilangan,

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.         Dimaklumkan bahawa Unit Pembangunan Bakat Murid (UPBM), Sektor Pembangunan Murid (SPMu), JPWPKL akan menganjurkan pertandingan tersebut di atas yang akan dikelolakan oleh Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Hartamas secara dalam talian pada 27 sehingga 30 September Tahun 2021.

3.         Sehubungan dengan itu, tuan/puan selaku Ketua Jabatan adalah dimohon untuk memaklumkan kepada Guru Pembimbing Pasukan Sekolah masing-masing berkenaan tarikh pertandingan tersebut. Disertakan bersama-sama ini Jadual Pertandingan Karnival Perpaduan Menengah (sila rujuk surat yang dilampirkan) untuk tindakan tuan/puan selanjutnya. Turut dimaklumkan bahawa satu sesi taklimat bersama Guru Pembimbing dan peserta (Poetry Recitation & Public Speaking) akan dilaksanakan seperti ketetapan di dalam Lampiran A.

4.         Sebarang pertanyaan lanjut tuan/puan boleh menghubungi Cik Maihaniza Binti Ab. Ghani di talian 018-3111423 atau e-mel [email protected]

Kerjasama dan perhatian tuan/puan berhubung perkara ini adalah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.

"WAWASAN KEMAKMURAN BERSAMA 2030"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

​Saya yang menjalankan amanah,