Majlis Persaraan Pn Ng Yoke Har 霹雳女中黄玉霞老师退休典礼
26 Feb 2022 School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) 文件存於 Filed Under School Event

Majlis Persaraan Pn Ng Yoke Har 黄玉霞老师退休典礼

“回首执教生涯,笑看桃李芬芳”。春风化雨三十三载,今天女中举办了黄玉霞老师荣休典礼。本校三大机构,老师,同学们都怀着不舍心情出席了黄老师的退休典礼。黄老师是女中的校友,她工作认真,无私奉献,一路走来都用自己实际的行动来见证女中的成长和进步。她半辈子都奉献给华教, 这种伟大的精神,实在让我们佩服不已。黄淑娟校长感谢黄老师对女中的服务,也希望她有空常常回来,继续给予女中帮助与支持。我们祝贺黄玉霞老师荣休快乐!

25 Februari 2022 (Jumaat) SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah mengadakan majlis persaraan khas kepada ketua kaunselor sekolah Pn Ng Yoke Har. Beliau mula berkhidmat sebagai guru sejak tahun 1993. Beliau pula bertugas di PGS mula pada tahun 2019. Pn Ng merupakan seorang guru yang dedikasi dan bertanggungjawab. Beliau seorang kaunselor yang penuh kasih sayang dan sangat dihormati serta disukai oleh rakan sekerja dan murid-murid. Pengetua Wong Sook Kuin berterima kasih atas sumbangan beliau kepada sekolah dan memuji Pn Ng sebagai seorang kaunselor yang penuh dengan pengalaman dan sentiasa melakukan tugas dengan terbaik. Beliau berharap Pn Ng Yoke Har dapat selalu balik ke sekolah dan memberi bantuan kepada PGS. Selamat Bersara, Pn Ng Yoke Har!