今天是阳历 2024 年 04 月 16 日 星期二 农历 三月月 初八日

Majlis Pelancaran Program NILAM Peringkat Sekolah Tahun 2020 & Pelancaran Program Ziarah Cakna
10/02/2020 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School activity • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

Majlis Pelancaran Program NILAM Peringkat Sekolah 2020 dan Pelancaran Ziarah Cakna telah dijalankan pada 10 Februari 2020 (Isnin) di Dewan Leong Wan Chin.

Penolong Kanan Pentadbiran sekolah Cik Hew Foong Lian merasmikan program tersebut. Beliau mengingatkan para murid memupuk minat membaca dari hati yang rela tanpa sebarang paksaan. Cik Hew menggalakkan murid-murid menyertai program galakan membaca secara aktif dan ganjaran akan diberi kepada murid yang rajin membaca dan merekod.

BANGSA MEMBACA BANGSA BERJAYA