今天是阳历 2024 年 04 月 20 日 星期六 农历 三月月 十二日

Majlis Pelancaran Program Amalan 3S, Program Jom Ke Sekolah & Program Guru Penyayang Mentor Mentee 爱心计划推介礼
17/01/2019 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School activity • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

Pada 14 Jan 2019 (Isnin), SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah menganjurkan Program Amalan 3S ( Senyum, Sapa dan Salam), Program Jom Ke Sekolah dan Program Guru Penyayang- Mentor Mentee. Inspektor Leow Pei Theen, Pengerusi PIBG serta AJK PIbg turut hadir pada pagi itu untuk menceriakan majlis tersebut. Sijil 100% kehadiran juga diberikan kepada para murid,  guru serta staf sokongan yang telah hadir ke sekolah 100%. Program Mentor mentee - Para murid berjumpa dengan mentor mereka dan menghidangkan minuman kepada para guru sebagai tanda penghargaan kepada mereka.