今天是阳历 2024 年 04 月 24 日 星期三 农历 三月月 十六日

17th World Chinese Essay Writing Competition
19/08/2016 • Wong Chee Hung • Filed Under 文件存於 17th World Chinese Essay Writing Competition • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

The result for 17th World Chinese Essay Writing Competition was announced on 17th August. This competition was organised by All-China Federation of Returned Overseas Chinese, People's Daily International, All China Federation of Taiwan Compatriots, CRI News Plus Radio and "Happy Essay" magazine. There are 22 students from our school who managed to get an award for the competition.
Special thanks to every Chinese teacher who spend their time guiding students to achieve outstanding performance in the competition.

由中华全国归国华侨联合会、人民日报海外版、中华全国台湾同胞联谊会、中国国际广播电台和“快乐作文”杂志联合主办的2015年第十七届世界华人学生作文大赛成绩已揭晓。我校有22位学生荣获世界华人学生作文大赛奖。
此项大赛经于2015年12月31日截稿。大赛评委会于2016年5月开始发出奖状于参赛的学生和指导老师。共有13位学生在2014年世华作文大赛中获奖,而2015年则增至22位。成绩令人鼓舞。感谢全体华文老师,尽心尽力,无私的付出,成就了学生卓越的表现。

Keputusan bagi Pertandingan Penulisan Karangan Bahasa Cina Antarabangsa ke-17 telah diumumkan. Pertandingan ini adalah dianjurkan oleh "All-China Federation of Returned Overseas Chinese", Akhbar "People's Daily", "All China Federation of Taiwan Compatriots", Stesen Radio "CRI News Plus" dan Majalah "Happy Essay". Terdapat 22 pelajar yang telah mendapat keputusan yang membanggakan dalam pertandingan tersebut.
Tarikh menghantar esei bagi pertandingan ini berakhir pada 31 Disember 2015 dan penganjur telah mengirimkan sijil kepada pemenang sejak Mei 2016. Pada tahun 2014, terdapat 13 pelajar yang mendapat sijil bagi pertandingan ini manakala bagi tahun 2015, pemenang telah bertambah kepada 22 orang. Pihak sekolah ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua guru mata pelajaran bahasa Cina yang telah banyak memberi tunjuk ajar kepada para pelajar supaya mereka dapat mencapai keputusan yang membanggakan dalam pertandingan.

Photo credit to Chong Chun Kit
Chinese resource credit to Pn. Lee Sau Lan (Edited)
Resource: Cheng Wei Lun