今天是阳历 2024 年 04 月 20 日 星期六 农历 三月月 十二日

Special Assembly on May of 26th
29/05/2016 • Aw Yong Kang • Filed Under 文件存於 Special Assembly on May of 26th • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On 26th May 2016, a special assembly was held in our school hall to give away prizes and certificates to students who excelled in their co-curricular activities as well as teacher who being promoted. The event started at 10.30 a.m. where teachers and students stand up and sing the national anthem. Firstly, two teachers were promoted and presented with the promotion certificates. Next, students who participated in Chinese essay writing competition, calligraphy competition and winners for National Science Challenge were given certificates. Chinese Language teachers also received certificate as a token of appreciation. Lastly, well-performed students in sports event were given medals for their efforts to gain marks for their own sport teams. The special assembly ended at 11.30 a.m. with the singing of school anthem.

在2016年5月26日时,我校礼堂举行了一场临时的颁奖仪式。此仪式的目的是为了要颁发奖杯和奖状给在课外活动中表现优异的学生和受委任的老师。这场仪式在早上10时30分进行,接着同学们立正地唱国歌。开始时,两位老师各別荣获委任证书。接着是颁发给在华语写作,书法及全国性科学常识比赛中胜出的学生。除此之外,华语老师也获得了荣誉证书。最后,在运动学术中表现出色且为各自的队伍夺得分数的学生也因此被颁发奖杯。最后,全体同学唱校歌。此仪式在11时30分圆满结束。

Pada 26 Mei 2016, satu perhimpunan khas telah diadakan di dewan SMJK Sam Tet. Perhimpunan ini bertujuan untuk menganugerahkan sijil kepada guru - guru yang telah dinaikkan pangkat dan hadiah serta sijil kepada pelajar-pelajar yang berprestasi cemerlang dalam bidang kokurikulum . Perhimpunan tersebut dimulakan oleh nyanyian lagu kebangsaan pada pukul 10.30 pagi. Pada mulanya, dua orang guru telah dianugerahkan sijil kenaikan pangkat dan disusuli dengan penganugerahan sijil kepada pelajar yang mengambil bahagian dalam Pertandingan Menulis Esei Bahasa Cina, Pertandingan Kaligrafi serta pemenang "National Science Challenge" peringkat negeri. Selain itu, guru mata pelajaran Bahasa Cina juga dianugerahkan sijil penghargaan. Akhir sekali, pelajar yang berprestasi cemerlang dalam acara sukan dan berjaya mendapat markah bagi rumah masing-masing telah dianugerahkan pingat. Perhimpunan khas ini telah diakhiri dengan nyanyian lagu sekolah pada pukul 11.30 pagi.

Resource : Cheng Wei Lun, Aw Yong Kang & Yong Mun Zheng
Photographers : Yoong Zhe Qing & Mok Wing Heng