今天是阳历 2024 年 03 月 29 日 星期五 农历 二月月 二十日

USST Motivational Talk
28/04/2016 • Aw Yong Kang • Filed Under 文件存於 USST Motivational Talk • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On 25th April 2016, the United Society of Sam Tet (USST) held a talk entitled "Dare to Dream" to presidents and vice presidents of all clubs. They invited Mr. Kang Soon Lee to give the talk. Mr. Kang studied in SMJK Poi Lam during his secondary school and Form 6 in SMJK Sam Tet. He graduated from a university in Germany in 1996. After he graduated, he began to work in Silicon Valley as a software engineer. During the talk, he shared his precious experiences when he was studying in Germany. Besides, he also shared his photos when he was backpacking in Europe and United States. Finally, The talk ended at 3.45 pm with Q&A section.

在2016年4月25日,我校的三德团体联合会 (USST) 举办了一项命名为“勇于做梦”的讲座会给所有的制服团体及学会的主席和副主席参与。他们邀请了江顺利先生来主持这次的讲座。江先生在培南中学度过中学生涯,并在三德中学度过中六的学习生涯。1996年他毕业于德国一所大学。毕业后,他在美国的硅谷市当一名软件工程师。在这个讲座会他分享了关于他在德国留学时的趣事。过后他也分享了在欧洲和美国背包旅行时拍的照片。最后,这场讲座会在下午3点45分以问答环节圆满落幕。

Pada 25 hb April 2016, United Society of Sam Tet (USST) telah mengadakan sebuah ceramah motivasi bertajuk “Dare to Dream” kepada Presiden dan penolong presiden bagi semua badan beruniform dan kelab. Mereka telah menjemput En. Kang Soon Lee untuk mempengerusikan ceramah tersebut. En. Kang belajar di SMJK Poi Lam dan seterusnya meneruskan pelajaran tingkatan 6 di SMJK Sam Tet. Beliau menamatkan pelajaran ijazah pada tahun 1996 di sebuah universiti German. Selepas dia berijazah dia telah bekerja di Silicon Valley sebagai seorang jurutera perisian komputer. Dalam ceramah ini dia telah mengkongsikan pengalaman apabila belajar di German. Dia juga mengkongsikan gambar-gambar apabila sedang mengunjungi negara Europa dan Amerika Syarikat. Akhirnya, ceramah ini berakhir pada pukul 3:45 petang dengan sesi tanya soal.

Photographers: Cheng Wei Lun, Chong Chun Keat

Resource: Lai Kok Lee, Cheng Wei Lun