Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

SM SUNG SIEW-DIALOG PRESTASI SPM 2022 BERSAMA PPD
17 Jan 2023 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

Dialog Prestasi SPM 2022 Bersama PPD telah diadakan pada 17/1/2023 (Selasa depan) di bilik gerakan SM Sung Siew dari jam 2-5petang.Pegawai PPD Sandakan yang bersama adalah Encik Mazlan bin Mohd.Yussof,Encik Jeffery Nicholas,Pegawai SISC+ Cemerlang PPD Sandakan dan Dr. Quisailah ABD.Razak.

Pembentangan dan Dialog Prestasi daripada Jawatan Kuasa Kurikulum (En Kwok Chee Yen) dan pembentangan daripada panitia (Ketua Panitia) serta Unit bimbingan dan kaunseling telah dijalankan.Ketua-ketua panitia terpilih turut membentangkan Perkembangan pencapaian murid T5 dalam subjek sepanjang tahun 2022 ,program-program / inisiatif-inisiatif yang telah dilaksanakan serta impaknya,intervensi-intervensi yang akan diambil, cabaran-cabaran yang dihadapi dan cadangan-cadangan penyelesaian / penambahbaikan untuk masa depan.(L02)

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :