Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

MAJLIS PENYAMPAIAN SIJIL & ANUGERAH KECEMERLANGAN MURID TAHUN 2022【2022年学生优异表现颁奖礼】
08 Dec 2022 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

颁奖典礼在礼堂进行,全场座无虚席,出席者包括老师,学生,家长,嘉宾,记者先生等。主礼嘉宾是沙巴州第三副首长兼工业发展部长拿督蒋金古萨冷。除了颁发各年纪学术成绩优异奖外,还有2019-2021年SPM优异生奖项,课外活动各学会优异学员等等。获得年度最佳运动员奖是卢昱成同学,而最佳模范生是曾咏恩同学。恭喜所有表现特出并获得褒扬的学生。

Majlis Penyampaian Sijil dan Anugerah Kecemerlangan Murid Tahun 2022 telah dijalankan pada hari ini. Pihak sekolah berbesar hati dapat menjemput YB Datuk Dr Joachim Gunsalam Timbalan Ketua Menteri III merangkup Menteri Pembangunan Perindustrian negeri Sabah sebagai perasmi majlis. Turut hadir ke majlis ini termasuk barisan exco Lembaga Pengelola Sekolah yang diketuai oleh Encik Vun, YDP PIBG En Chin, Pengerusi Persatuan Alumni Sekolah Encik Johnny Lim dan para tetamu jemputan lain. Pihak sekolah mengucapkan setinggi-tinggi tahniah dan syabas kepada semua penerima sijil dan anugerah cemerlang tahun ini.

(L01)

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :