Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

A+ A- Reset
 

SM SUNG SIEW (CF) - PROGRAM INSPIRASI MINDA SPM SIRI 2
13 Oct 2022 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) Di Bawah Fail 文件存於 UBK


Program Inspirasi Minda SPM Siri 2 telah diadakan pada 13hb Oktober 2022 (Khamis) di Bilik Gerakan sekolah. Program ini bertujuan untuk memberikan suntikan semangat kepada semua calon SPM tahun 2022 untuk menghadapi peperiksaan percubaan 2 serta peperiksaan SPM.

Sepanjang program ini, Puan Susan Kho selaku guru bimbingan dan kaunseling sekolah banyak memberikan dorongan semangat kepada para calon SPM. Selain itu, perkongsian daripada Puan Suhana Abd. Wahab selaku Ketua Bidang Kemanusiaan, Encik Kwok Chee Yen selaku pengetua sekolah serta Puan Melinda Lu Lee Hwa selaku Penolong Kanan Pentadbiransekolah turut turut memberikan ikhtibar dan motivasi kepada para calon SPM.

Selepas itu, rakaman video ibu bapa calon ditayangkan. Dorongan semangat daripada ibu bapa berjaya memberikan kesedaran kepada para calon agar rajin berusaha untuk menghadapi peperiksaan yang bakal menyusul tidak lama lagi.

Semoga para calon SPM 2022 akan dapat menghadapi peperiksaan percubaan 2 dan peperiksaan SPM dengan hati yang tenang dan yakin.  

T04Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历 
 
Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :
E-mel 电邮 :
Perkataan Anti-Spam 验证码:
Komen 评论 :