Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

MAJLIS PENATARAN PELAN STRATEGIK 2022-2025 【双修中学2022-2025 年策略蓝图推介礼】
02 Apr 2022 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

Tarikh: 2 April 2022 (Sabtu)

Masa: 8 am-12pm

Tempat: Astaka Sekolah Menengah Sung Siew

Bilangan Yang Hadir : 80 org guru dan AKP, 6 orang jemputan khas

Perasmi: Tuan Dr. Dalmansa Bin Hj Tahil Ketua Pegawai Pendidikan Daerah Sandakan PPD Sandakan

Majlis Penataran Pelan Strategik 2022-2025 bermula pada pukul 8 pagi dengan ucapan pengetua, En. Kwok Chee Yen dan diteruskan dengan pembentangan PK Pentadbiran, PK HEM, PK Kokum, Kaunselor  serta pembentangan tentang pengurusan infrastuktur dan fizikal. Majlis Pelancaran Pelan Strategik SM Sung Siew 2022-2025 dijalankan pada pukul 10 pagi dan dirasmikan oleh Tuan Dr. Dalmansa Bin Hj Tahil. Majlis dilangsungkan dalam suasana yang meriah dan bersurai pada pukul 12 tengah hari.

日期:202242

时间:上午8点至中午12

地点:双修中学看台

出席人数:80位教职员及文员,6位嘉宾