Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

DE 3 LIONS DIUNDANG KE MAJLIS SARAPAN PAGI DAN PENYAMPAIAN HADIAH SHELL NXPLORER 2021 双修中学De 3 Lions 获邀出席庆功宴和颁奖礼
09 Dec 2021 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) Di Bawah Fail 文件存於 SHELL NXPLORER

Pengetua sekolah Encik Kwok Chee Yen, guru pengiring Puan Chin Lee Lin dan Encik Tim Ken Kiat bersama dengan 3 orang ahli pasukan Nxplorer sekolah, iaitu Brandon Chin, Havyn Liew dan Chong Hing Fung diundang ke majlis sarapan pagi dan penyampaian hadiah pada 7 Disember 2021 (Selasa), pukul 8am di Hilton Kota Kinabalu.山打根双修中学校长郭志恩先生,两位领队老师陈莉秢女士和邓健杰先生以及三名 De3Lions的学生受邀出席由马来西亚岘壳牌石油于上午8时,假哥打京那巴鲁希尔顿酒店所主办的庆功宴和颁奖礼。

Pasukan De3Lions berjaya menjuarai Shell Nexplorer peringkat kebangsaan dengan hasil kerja yang dinamakan sebagai Project ZetroW. Setiap ahli pasukan De3Lions dihadiahi sebuah Microsoft Surface Pro 7. Tiket terbang dan elaun makan ditanggung sepenuhnya oleh pihak Shell.日前,De3Lions队伍以Project ZeroW勇夺2021 SHELL NXPLORERS MALAYSIA 比赛全国总冠军的傲人成绩。De3Lions的三位成员,陈敏乔同学、张庆峰同学以及刘向荣同学,每人将获得一台Microsoft Surface Pro 7。此外,出席庆功宴和颁奖礼的师生也获得主办当局赞助来回机票、希尔顿酒店住宿以及饮食津贴。

Pihak sekolah menyerahkan tiket terbang dan elaun makan kepada para guru pengiring dan De3Lions

De3Lions menerima hadiah daripada Pengerusi Shell Malaysia, Encik Ivan Tan

(T04)

Carian 搜索