MAJLIS PENGANUGERAHAN KECEMERLANGAN TAHUN 2018 。 2018年度卓越成绩颁奖典礼 [05.04.2019]
09 Apr 2019 School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM)

Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Tahun 2018 telah diadakan pada 05 April 2019 di Dewan Terbuka SMJK Chung Hwa Tenom. Majlis ini telah dirasmikan oleh Encik Chew Eng Soon, Naib YDP PIBG mewakili Puan Georgina Luk, YDP PIBG. Semua AJK PIBG, Encik Ng Tet Hau, Pengerusi LPS , AJK LPS dan ibu bapa bagi penerima hadiah turut dijemput hadir dalam majlis ini.

Majlis ini diadakan untuk memberi penghargaan kepada semua murid yang mencapai keputusan cemerlang dalam bidang akademik. Selain itu, 2 orang pelajar cemerlang PT3 iaitu Kenny Chiau Zeng Ye dan Lau Elaine serta 2 orang pelajar cemerlang SPM iaitu Kenneth Chong Yih Hau dan Siti Razidah Binti Majin telah memberi ucapan dalam majlis tersebut.

Majlis ini juga dimeriahkan lagi dengan persembahan Deklamasi Sajak Bahasa Cina, Bicara Berirama dan Medley Song.

本校于2019 4 5日举行2018年卓越成绩颁奖典礼,并由本校家协副主席邹恩顺先生主持开幕礼,陪同出席的还有董事长与董事们,家协委员和家长们。考获卓越成绩的同学们带着愉快的心情上台领奖。