PESTA ANG PAU SJKC & SMJK CHUNG HWA TENOM 2019己亥年新春联欢晚会[18.02.2019]
20 Feb 2019 School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM)

Pesta Ang Pau SJK(C) Chung Hwa dan SMJK Chung Hwa Tenom di bawah kelolaan Lembaga Pengelola Sekolah (LPS) telah diadakan di Dewan Besar Lee Sin Fook, SJK(C) Chung Hwa Tenom pada 18.02.2019 jam 6.30 petang.

Majlis telah menjemput YB Puan Norita Sual, Ahli Parlimen P181 Tenom untuk merasmikan Pesta Ang Pau Tahun 2019.

Semua ibu bapa dan murid SJK(C) Chung Hwa dan SMJK Chung Hwa telah dijemput hadir bersama untuk memeriahkan suasana pada malam tersebut. Pelbagai aktiviti telah diadakan pada malam tersebut iaitu Persembahan 24 Gendang Cina, Nyanyian Solo, Nyanyian Kumpulan, Tarian Kebudayaan Cina, Tarian Magunatip, Tarian Singa dan Cabutan Bertuah kepada murid-murid yang hadir pada malam tersebut.

由中华国民型中小学董事部联办的新春联欢晚会于2019 2 18日晚上6 30分在李新福大礼堂举办。大会邀请国会议员洛莉達女士为联欢晚会的主礼嘉宾。

全体中小学学生与家长们受邀请出席以提升欢乐佳节的气氛。当晚节目精彩“,如;24节令鼓,独唱,组合献唱,中华舞蹈,原民族舞蹈,舞狮表演及抽奖活动等。