2020 越野赛跑 KEJOHANAN MERENTAS DESA PERINGKAT SEKOLAH TAHUN 2020
11 Jan 2020 School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) 文件存於 Filed Under School activity

Kejohanan Merentas DesaPeringkat Sekolahtelah dijalankan pada 11 Januari 2020 ( Sabtu) dari 7.30 pagi hingga 11.00 pagi. Para tetamu seperti YDP PIBG Encik Simon Yap dan barisan AJK PIBG, Ahli-ahli Persatuan Murid-murid Tua PGS turut hadir menceriakan kejohanan tersebut. Pengetua Wong Sook Kuin mengucapkan terima kasih kepada para hadirin dan murid-murid yang turut hadir. Pn Yun selaku PK Ko Kurikulum mengumunkan peratusan kehadiran pada hari iaitu mencapai 90 % ke atas. Tahniah diucapkan kepada PGS yang sentiasa mantap dan maju ke depan.