KEJOHANAN SUKAN OLAHRAGA TAHUNAN KE-80 第八十届常年运动会
29 Apr 2019 School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) 文件存於 Filed Under School activity

Pada 27 April 2019 (Sabtu) SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah mengadakan Kejohanan Sukan Olahraga Tahunan Ke-80. Pada hari yang mulia ini, Pengerusi Lembaga Pengurus Sekolah Pn Foong Sau Choo, YDP PIBG En Yap Chin Seong dan AJK PIBG, AJK Persatuan Murid-murid Tua Sekolah, Guru-guru, ibu bapa , wartawan, para jemputan, murid-murid turut hadir dan memberi sokongan kepada program sekolah. Aktiviti dijalankan dengan lancar. Para murid juga membuat persembahan serta perarakan yang cukup menarik. Rumah Hijau merupakan juara keseluruhan pada hari tersebut. Tahniah kepada semua pemenang dan PGS tetap mantap!