今天是阳历 2024 年 03 月 28 日 星期四 农历 二月月 十九日

MAJLIS SAMBUTAN HARI GURU, PESTA KAAMATAN, HARI RAYA AIDILFITRI & PESTA DUAN WU 教师节、丰收节、开斋节暨端午节庆典 [14.06.2019]
15/06/2019 • School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM) •

SMJK Chung Hwa Tenom telah mengadakan Perayaan 4 dalam 1 iaitu Sambutan Hari Guru, Pesta Kaamatan, Hari Raya Aidilfitri dan Perayaan Duan Wu pada 14 Jun 2019. Majlis tersebut dirasmikan oleh Encik Ng Tet Hau J.M.N. , Pengerusi Lembaga Pengelola Sekolah. Tujuan perayaan ini diadakan adalah untuk mewujudkan perpaduan dan mengeratkan hubungan silaturahim dalam kalangan seluruh warga SMJK Chung Hwa Tenom.

Pada hari tersebut, pelbagai aktiviti telah dijalankan dan mendapat sambutan baik semua warga sekolah dan suasana amat meriah

丹中于2019614日举行了41庆典 教师节、丰收节、开斋节及端午节。 此庆典开幕典礼是由丹中董事长黄德孝先生主持。举办这项活动的宗旨是让全校师生及职员团结一致,促进感情。庆典当天,进行了多项活动,也获得了全校师生及职员们的热烈支持,场面非常热闹。